5Sterren.png

'Die app is echt super handig'

'Praktische en nuttige training'

'We communiceren nu allemaal op dezelfde manier met elkaar en alle ouders!'

De training 'Modern Communiceren' gaat in op de hedendaagse communicatie middelen en hoe deze efficiënt in te zetten.  Uitgangspunt van de training is de te verstrekken informatie. Welke informatie wilt u als school verstrekken en aan wie?

Tijdens de training maken we een analyse van het aanbod aan communicatiemiddelen en diens mogelijkheden. Vervolgens gaat de training in op het zo efficiënt mogelijk inzetten van media en middelen.

Neemt uw gehele team deel aan de training? Dan is de GlazenSchool app bij de prijs inbegrepen! Natuurlijk leren we u ook deze app op een juiste manier in te zetten.

De training 'Modern Communiceren' kan naar uw wens worden uitgebreid. Ook aspecten als de interne communicatie, communicatie met de ouders, taak- en rolverdeling  en het implementeren van de nieuwe manier van communiceren in het team of organisatie kunnen desgewenst aan bod komen.

Voor wie:

Iedereen die betrokken is bij de communicatie binnen, van of met school heeft baat bij deze training. Vanzelfsprekend is het voordeel aantoonbaar sneller merkbaar op school indien veel teamleden en wellicht ouders (ouderraad) of  MR leden deelnemen.

Prijs:

De basistraining kost € 479,- per persoon. In overleg kan de training qua inhoud/breedte naar wens worden aangepast. We berekenen in dat geval de tarieven aan de hand van de duur en inhoud van de training.

Inbegrepen:

• Bij het basistarief is een IPad mini of Samsung Galaxy tab inbegrepen.
  • De eenmalige configuratiekosten + één jaar lang gratis gebruik van de GlazenSchool app*
* Na 12 maanden zijn de kosten van de app, afhankelijk van het aantal leerlingen, tussen € 239,- en € 549,- per jaar (excl. BTW)

De meeste ouders hebben tegenwoordig een smartphone of tablet. Het is dus hoog tijd om de 'briefjes mee in de tas'' te vervangen door een school-communicatie app.

Met de GlazenSchool app communiceert u in een handomdraai alle nieuws, wijzigingen, oproepen, schoolinformatie,  adressen en telefoonnummers (ook van de ouders) en het jaaroverzicht.  Vertrouwelijke info plaatst u natuurlijk achter een wachtwoord.  Wilt u direct iets melden of vragen aan de ouders? Dan gebruikt u een pushbericht. Ouders kunnen overigens niet via de app reageren. Er kunnen geen discussies of gesprekken ontstaan in de app. Reageren kan altijd, maar alleen via email aan het contactpersoon dat u invoert. De app praat met uw website of andersom. Uw nieuwsberichten bijvoorbeeld, hoeft u daardoor maar op één plek in te voeren om ze zowel op de website als in de app te plaatsen.

De GlazenSchool app is de communicatie-app met de meeste ervaring op school en met een bijzonder goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Prijs:

Instap(configuratie) kosten: € 190,- (deze kosten zijn bij de kosten voor de training 'Modern Communiceren' inbegrepen)

Abonnementskosten (afhankelijk van het aantal leerlingen):

€ 239,-- tot 100 leerlingen
€ 399,-- tot 250 leerlingen
€ 549,-- vanaf 250 leerlingen

Genoemde prijzen zijn excl. BTW.

De training "Modern Communiceren' gaat in op het efficiënt inzetten van de app en u gaat deze ook al deels vullen. De app is gemakkelijk in gebruik en het invoeren van de content wijst bijna voor zich. Mocht u echter toch graag een extra instructie in het gebruik van de app willen krijgen, dan komt één van onze instructeurs graag bij u op school. De kosten voor deze instructie bedragen € 125,-- excl. BTW en reiskosten, per uur.

De GlazenSchool app is gebouwd op het Mobilessence platform. Bijna 90% van de Hoge scholen en Universiteiten van Nederland maken gebruik van Mobilessence apps

,